Förhandsanmäl din kör / grupp till kyrkosångsfesten i Åbo

Fyll i formuläret

Åbo 21-23.5.2020
Vi vill redan i ett tidigt skede veta ungefär hur många sångare vi ska räkna med. Därför hoppas vi att du vill hjälpa oss med planeringen genom att före den 17 juni förhandsanmäla din kör och ge en uppskattning på antalet deltagare från kören.
Vi understryker att anmälan inte är bindande!

3 reaktioner till “Förhandsanmäl din kör / grupp till kyrkosångsfesten i Åbo”

  1. För deltagaravgiften får vi sångare framför allt möjligheten och upplevelsen att få sjunga i storkör med en stor (renässans)orkester, samt att delta i kretsövningar i regionerna som nu börjat. Utöver den musikaliska upplevelsen med storkör och orkester får vi njuta av ett högklassigt program under vår gemensamma festmiddag samt av all den praktiska hjälp som behövs före och under festen för att se till att ett storevenemang för 500 personer löper smidigt. Deltagaravgiften inkluderar även servering av kaffe med tilltugg för att hjälpa oss orka med vår storkörsövning.

   Utgångspunkten är att Kyrkomusikfesten är ett allmännyttigt evenemang som inte genererar vinst. Kyrkomusikfestens syfte är att ge körsångarna i kyrkokörerna inspirationen av att träffa varandra och sjunga tillsammans i stor kör under ledning och med hjälp av professionella musiker.

   Arrangemanget av Kyrkomusikfesten finansieras till hälften med deltagaravgifter och till andra hälften av bidrag från fonder samt av Kyrkosångsförbundets (FSKSF) medel. Deltagaravgiften för Kyrkomusikfesten i Åbo 2020 är i stort sett lika stor som avgiften för Kyrkomusikfesten i Raseborg 2015. H. Pia V., förbundssekreterare

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: